Wandelen

Een dagje wandelen maakt uw hoofd lekker leeg en is dus een prima manier om te ontspannen. Samen met onze Salland Fit! partners bieden wij u prachtige wandelroutes door heel Nederland. Ontdek zo de mooiste plekjes van ons land!

Wandelen door Nederland

Zin om te wandelen en zo de prachtige Nederlandse natuur te verkennen? Samen met onze partner Fietsenwandelweb.nl hebben wij mooie online wandelroutes door Nederland samengesteld. Wandel door mooie steden, gezellige dorpen, langs monumentale boerderijen, statige landgoederen en geniet van de prachtige, afwisselende natuur. Kies zelf de mooiste route uit! De routes worden regelmatig aangevuld, dus kom nog eens terug op deze website.

Salland wandelweb: Rondje Salland

Wilt u genieten van de Sallandse natuur? Dat kan met het Salland wandelweb! Met dit wandelweb vindt u gemakkelijk de mooiste plekjes van Salland. Bovendien kunt u  met uw mobiele telefoon de mooie routes volgen. Salland wandelweb biedt u maar liefst  200 kilometer wandelplezier!

Sallandse Wandelvierdaagse

Salland verzekeringen is trotse hoofdsponsor van de Sallandse Wandelvierdaagse. Dit vierdaagse wandelfestijn vindt jaarlijks plaats in oktober. Doe mee aan de 20, 30 of 40 kilometer en geniet van de Sallandse omgeving. U kunt alle vier de dagen meelopen, of voor één dagje inschrijven. Speciaal voor de jonge deelnemers is er het Kidsprogramma. Een waar wandelfeest voor het hele gezin!

Wandelgids ‘Wandelen in het hart van Salland’

Struinen door uiterwaarden, dijken, moerassen, bossen, landgoederen en heuvels: in Salland kan het allemaal. In de wandelgids ‘Wandelen in het hart van Salland’

zijn 16 rondwandelingen gebundeld. Als Salland verzekerde krijgt u deze wandelgids‘ thuisgestuurd zonder verzendkosten te hoeven betalen!