Deventer Schoolvoetbal

Salland Zorgverzekeringen is al jaren trotse hoofdsponsor van het Deventer Schoolvoetbal. Het evenement brengt jaarlijks honderden kinderen in beweging. Het combineert jeugdvoetbal met sportiviteit, plezier en beweging. Vooral dat plezier vinden wij ontzettend belangrijk. Het Deventer Schoolvoetbaltoernooi laat zien dat met je gezondheid bezig zijn niet alleen verstandig, maar vooral ook heel leuk is.

In beweging met het schoolvoetbal

Bij het Salland Zorgverzekeringen Schoolvoetbaltoernooi in Deventer strijden kinderen vol overgave voor bekers en voor de eer van hun school. Het toernooi is voor meisjes en jongens in de leeftijdscategorieën 6 - 8 jaar,  8 – 10 jaar en 10 – 13 jaar. De kampioen stroomt door naar de regiofinales. Bij winst staan de districtskampioenschappen voor de deur met vervolgens als ultieme droom de landstitel. Kom kijken naar dit Salland Fit! voetbalspektakel en moedig de jonge spelers aan. Meer informatie is te vinden op de website van het Deventer schoolvoetbal.

Volg het Deventer schoolvoetbal op youtube en facebook

Het Deventer schoolvoetbaltoernooi is heel actief op verschillende social media. Het heeft een eigen kanaal op youtube waar ze de hele dag door filmpjes plaatsen van deelnemende teams en verslag langs de lijn. Daarnaast zijn ze actief op facebook waar ze regelmatig berichten plaatsen. Neem een kijkje en moedig ze aan via deze kanalen.