Ontspannen

De boog kan niet altijd gespannen zijn. Daarom hoort ontspannen ook bij een gezond leven. Samen met onze Salland Fit! partners helpen wij u daar graag bij!

Yogica

Marjan Hulshof van Yogica te Deventer is docente leefstijlcoach en heeft 20 jaar ervaring in Persoonlijk Leiderschap, Empowerment, Zelfmanagement en Stressmanagement. In haar aanpak ervaar je de combinatie van mindfulness en westerse trainingsconcepten. Yogica verzorgt wekelijks yogalessen en organiseert workshops, trainingen en stilte-ochtenden rondom mindfulness. Kijk voor een actueel overzicht op www.yogica.net

Thermen Bussloo

Thermen Bussloo is een van de grootste wellnessresorts van Nederland en is gelegen in Voorst (vlakbij Apeldoorn). Thermen Bussloo beschikt over diverse (unieke) sauna’s, een beautycentrum en een aantal sfeervolle horecagelegenheden. Breng een bezoek aan dit wellnessresort en voel je als herboren. Bent u verzekerd bij Salland? Dan kunt u gebruikmaken van onze kortingsregeling met Thermen.

Onze tips

Ontspanning zit soms in de kleinste dingen. Een goed boek, een mooie wandeling of een onverwachte vrije dag. Wij helpen u graag om optimaal te ontspannen. Daarom plaatsen wij hier regelmatig tips; houdt de site dus in de gaten!