Sallandse sportclubs ontvangen samen bijna €50.000,-

Op zaterdag 21 februari kregen 68 Sallandse sportclubs te horen wat zij hebben gescoord met de Salland Clubactie. Tijdens een feestelijk moment, voorafgaand aan de wedstrijd Go Ahead Eagles – AZ ontvingen de deelnemende clubs sponsorbedragen uit handen van Salland Zorgverzekeringen.

 

Totaal werd er zaterdag voor maar liefst €49.290,- uitgereikt door directeur Commercie & Zorginkoop Jos Peeters van Salland Zorgverzekeringen. De bedragen die de clubs ontvingen, liepen op tot €3.910,-. Dat hoogste bedrag werd binnengehaald door A.B.S Bathmen. Ook de sportclubs Sc. Overwetering, SV Terwolde en Drijver’s TennisClub hebben flink gescoord met deze actie. Ze scoorden bedragen van respectievelijk €3.040, €1.730 en €1.690. De sportclubs gebruiken het opgehaalde sponsorbedrag op verschillende manieren. Tennisvereniging TC Bathmen, met een bedrag van € 850,-, zet het bedrag bijvoorbeeld in voor extra jeugdactiviteiten.


Directeur Commercie & Zorginkoop Jos Peeters van Salland Zorgverzekeringen reikt cheques uit aan de top 5 van de Salland Clubactie

Hans Cloosterman, voorzitter algemeen bestuur A.B.S. Bathmen was laaiend enthousiast:

“ABS heeft voor het derde achtereenvolgende jaar meegedaan aan de clubactie van Salland. Onze omni-vereniging heeft zo'n 1.500 leden, verdeeld over 8 sporttakken. Binnen de sporttakken is de actie volop gepromoot via de nieuwsbrieven, verenigingsbladen en de website. Het resultaat van dit jaar is geweldig en overtrof onze verwachtingen! Van de andere kant, als we in Bathmen iets ondernemen dan doen we het met volle overtuiging!”

 

Met de bekendmaking van de bedragen afgelopen zaterdag sloot Salland Zorgverzekeringen de clubactie 2014 af. Kijk hier voor alle verenigingen die al meedoen aan de Salland Clubactie.
 

Sportclubs die dit jaar mee willen doen aan de actie kunnen zich hiervoor aanmelden.