Resultaat Salland Clubactie goed hoorbaar in Holten

Afgelopen jaar deed een groot aantal sportverenigingen uit de regio enthousiast mee aan de Clubactie van Salland Zorgverzekeringen. De deelnemende clubs kregen begin dit jaar mooie bedragen overhandigd tijdens een feestelijke bijeenkomst bij Go Ahead Eagles. Blauw Wit ’66 was één van die clubs en ontving een cheque van bijna € 1.500,-. In totaal heeft de sportclub met de Salland Clubactie al ruim boven de € 3.000,- gespaard. Inmiddels is het geld goed besteed door de voetbalvereniging uit Holten.

 

De Salland Clubactie geeft sportclubs de kans om mooie bedragen te sparen voor in de clubkas. Blauw Wit ’66 pakte de mogelijkheid om mee te doen aan de actie van Salland Zorgverzekeringen met beide handen aan. Mark Wonnink, penningmeester bij Blauw Wit’66, is tevreden over de samenwerking met Salland. “We hebben al een geweldig bedrag gespaard en dat is altijd welkom. Met het bedrag hebben we een geluidsinstallatie aangeschaft die inmiddels volop in gebruik is.” Er is het afgelopen jaar veel gebeurd bij de voetbalvereniging. “We hebben een nieuw trainingsveld en nieuwe led verlichting. En er zijn nog genoeg plannen. De kantine moet aangepakt worden en we onderzoeken samen met de gemeente de mogelijkheden voor kunstgras”.

 

Ook dit jaar sluit Blauw Wit ’66 aan bij de Clubactie. “Het geld dat dit jaar wordt opgehaald wordt nog gedeeltelijk besteed aan de geluidsinstallatie, de rest is voor het opknappen van de accommodatie. Er is nog genoeg te doen!”.

 

Wij zijn trots op de samenwerking met de sportverenigingen die deelnemen aan de Salland Clubactie. Deze verenigingen zetten hun leden in beweging. En dat is precies onze missie. Met de actie geven we de verenigingen en haar leden een steuntje in de rug, zodat zij kunnen blijven bouwen aan hun toekomst. ze de verenigingen en haar leden een steuntje in de rug, zodat zij kunnen blijven bouwen aan hun toekomst.