• Home
  • Sallandse sportclubs scoren meer dan €30.000,-

Sallandse clubs scoren meer dan €30.000,-           

Ook dit jaar konden sportclubs weer scoren met de Salland Clubactie. In 2015 hebben wij 22 nieuwe sportclubs mogen verwelkomen, waardoor er nu al 89 meedoen aan de actie. Zij hebben samen ruim € 30.000,- gescoord! Wij feliciteren alle verenigingen met dit mooie resultaat.


A.B.S. Bathmen heeft wederom het hoogste bedrag weten te scoren (€ 2.880,-), gevolgd door SC Overwetering met € 1.840,-. SV Schalkhaar en DVV Sallandia hebben dit jaar ruim € 1.000,- gescoord. Net als bij eerdere jaren besteden de sportverenigingen het bedrag weer aan mooie dingen voor de club. Zo ook Drijver’s TennisClub: “Een mooi begin voor de aanschaf van zonnepanelen op het dak van ons clubhuis!”

Sportzoeker

Naast het bieden van financiële steun, helpen wij sportverenigingen graag om leden te werven. Hiervoor hebben wij de Sportzoeker ontwikkeld. Met deze tool ontdekken potentiële sporters welke sport bij hen past, waarna ze er gratis kennis mee kunnen maken. Iedereen die verzekerd is bij Salland Zorgverzekeringen, krijgt namelijk twee proeflessen bij sportverenigingen die zijn aangesloten bij de Salland Clubactie.

 

Wij bedanken alle clubs voor hun deelname en enthousiasme in 2015. En samen gaan we ook voor een succesvolle Salland Clubactie in 2016!