Clubactie helpt bij verbouwing Rohda Raalte

Afgelopen jaar deed een groot aantal Sallandse sportverenigingen enthousiast mee aan de Clubactie van Salland Zorgverzekeringen. De deelnemende clubs kregen begin dit jaar mooie bedragen overhandigd tijdens een feestelijke bijeenkomst bij Go Ahead Eagles. Rohda Raalte was één van die clubs en ontving een cheque van maar liefst € 1.050,-. In totaal heeft de sportclub met de Salland Clubactie al meer dan € 3.000,- gespaard. En dat geld komt goed van pas.

 

De Salland Clubactie geeft sportclubs de kans om mooie bedragen te sparen voor in de clubkas. Rohda pakte de mogelijkheid om mee te doen aan de actie van Salland Zorgverzekeringen met beide handen aan. “Als je eerlijk bent, doe je het in eerste instantie natuurlijk omdat het de club geld oplevert”, vertelt voorzitter Paul Ruiter. “Maar daarnaast is de combinatie tussen een sportvereniging en zorgverzekering helemaal niet gek. Beiden streven we naar gezonde leden.”

 

De vereniging heeft voor het opgehaalde bedrag al een mooie bestemming bedacht.  Rohda staat namelijk aan de vooravond van een verbouwing en wil de kantine een opknapbeurt geven. “Daarbij komt het geld geweldig van pas”, aldus Ruiter.
 

Ook dit jaar sluit Rohda Raalte weer aan bij de Clubactie. “Voor een grote ingreep als een verbouwing zijn alle bijdrages welkom. Daarom zullen we dit jaar de clubactie weer oppakken!”

 

Salland Zorgverzekeringen is trots op de samenwerking met de sportverenigingen die deelnemen aan de clubactie. Deze verenigingen zetten hun leden in beweging. En dat sluit precies aan bij de missie van Salland, die zich sterk maakt voor een gezonde regio. Met de actie geeft ze de verenigingen en haar leden een steuntje in de rug, zodat zij kunnen blijven bouwen aan hun toekomst.