Badmintonclub Holten blij met Salland Clubactie

Afgelopen jaar deed een groot aantal sportverenigingen uit de regio enthousiast mee aan de Clubactie van Salland Zorgverzekeringen. De deelnemende clubs kregen begin dit jaar mooie bedragen overhandigd tijdens een feestelijke bijeenkomst bij Go Ahead Eagles. Badmintonclub Holten was één van die clubs en ontving dit jaar een bedrag van € 210,- en vorig jaar ook al € 174,-.  In totaal heeft de sportclub met de Salland Clubactie dus al bijna € 400,- gespaard. “Een bedrag dat we goed kunnen gebruiken”, vertelt penningmeester Harrie Menkhorst.

 

De Salland Clubactie geeft sportclubs de kans om mooie bedragen te sparen voor in de clubkas. Badmintonclub Holten pakte vorig jaar al de mogelijkheid om mee te doen aan de actie van Salland Zorgverzekeringen met beide handen aan. Harrie Menkhorst, al bijna 25 jaar penningmeester van de club, vindt de actie te prijzen. “Ze hoeven het natuurlijk niet te doen, dus ik vind het een mooi gebaar naar clubs. Het is ook goed geregeld allemaal. We hebben een leuke avond gehad bij GO Ahead Eagles met een hapje en een drankje en kregen daar het bedrag overhandigd.”

 

Menkhorst geeft aan dat de actie goed is voor de club, maar ook voor mensen privé. “Wij zijn niet een hele grote vereniging (55 leden) en ons ledenaantal groeit nagenoeg niet de laatste jaren. Echter, prijzen van zaalhuur juist wel. Dus kunnen we alle financiele hulp gebruiken. Daarnaast krijg je als je overstapt naar Salland met deze actie privé ook een mooie jaarlijkse korting op je premie. Het scheelde mij het afgelopen jaar toch mooi 100 euro!”

 

De regionale zorgverzekeraar is trots op de samenwerking met de sportverenigingen die deelnemen aan de clubactie. Deze verenigingen zetten hun leden in beweging. En dat sluit precies aan bij de missie van Salland, die zich sterk maakt voor een gezonde regio. Met de actie geeft ze de verenigingen en haar leden een steuntje in de rug, zodat zij kunnen blijven bouwen aan hun toekomst.