SV Terwolde renoveert het complex deels door opbrengst Clubactie

Afgelopen jaar deed een groot aantal sportverenigingen enthousiast mee aan de Clubactie van Salland Zorgverzekeringen, 68 om precies te zijn. De deelnemende clubs kregen begin dit jaar mooie bedragen overhandigd tijdens een feestelijke bijeenkomst bij Go Ahead Eagles.  SV Terwolde was één van die clubs en ontving een cheque van maar liefst € 1.730,-. In totaal heeft de sportclub met de Salland Clubactie al € 4.500,- gespaard. Inmiddels is het geld goed besteed door de voetbalvereniging uit de gemeente Voorst.

 

De Salland Clubactie geeft sportclubs de kans om mooie bedragen te sparen voor in de clubkas. SV Terwolde pakte de mogelijkheid om mee te doen aan de actie van Salland Zorgverzekeringen met beide handen aan. “We hebben inmiddels al een geweldig bedrag gespaard”, vertelt Harry Kamphuis, secretaris van de club, trots. “Zo’n bedrag komt goed van pas door lagere subsidies en teruglopende sponsorgelden.”

 

Uiteindelijk blijkt de nieuwe veldverlichting, waar de club het geld op wilde inzetten toch wel een flinke aanslag op het budget van de club te zijn. “Zo’n installatie kost namelijk al gauw € 25.000,-“, geeft Harry aan. “Een commissie zoekt nu uit of het realiseerbaar is.  We hebben wel een aantal andere verbeteringen aan het complex aangebracht. Zo is de toegangsweg gerenoveerd waarbij de stenen van de oude weg hergebruikt zijn voor de aanleg van een terras en een gehard pad naar het tweede veld. Verder wordt er een nieuwe toegangspoort gerealiseerd. Een renovatie van het trainingsveld, dat we samen met de gemeente oppakken, komt er ook aan. Kortom: er is genoeg aan te pakken bij SV Terwolde.”

Ook dit jaar sluit SV Terwolde aan bij de Clubactie. De sportvereniging heeft nog geen echte bestemming met het bedrag dat de Salland Clubactie dit jaar oplevert.  “Misschien gaat het naar de veldverlichting als dat doorgaat” stelt Harry. “En anders zijn er nog genoeg andere plannen”.

 

Wij zijn trots op de samenwerking met de sportverenigingen die deelnemen aan de Salland Clubactie. Deze verenigingen zetten hun leden in beweging. En dat is precies onze missie. Met de actie geven we de verenigingen en haar leden een steuntje in de rug, zodat zij kunnen blijven bouwen aan hun toekomst. ze de verenigingen en haar leden een steuntje in de rug, zodat zij kunnen blijven bouwen aan hun toekomst.

ie geeft ze de verenigingen en haar leden een steuntje in de rug, zodat zij kunnen blijven bouwen aan hun toekomst.