Sport ’88 profiteert volop van de Salland Clubactie

Afgelopen jaar deed een groot aantal sportverenigingen uit de regio enthousiast mee aan de Clubactie van Salland Zorgverzekeringen. De deelnemende clubs kregen begin dit jaar mooie bedragen overhandigd tijdens een feestelijke bijeenkomst bij Go Ahead Eagles. Sport ’88, de kleinschalige trim- en ATB-groep uit de gemeente Lochem, is één van die deelnemende sportclubs en heeft in totaal al een bedrag van bijna € 500,- gespaard. Het bedrag is inmiddels goed besteed.

 

De Salland Clubactie geeft sportclubs de kans om mooie bedragen te sparen voor in de clubkas. Sport ’88 pakte de mogelijkheid om mee te doen aan de actie van Salland Zorgverzekeringen met beide handen aan. “Fijn dat Salland Zorgverzekeringen ook de Lochemse sportclubs betrekken bij de clubactie”, aldus voorzitter John Immink. “We kunnen het geld goed gebruiken. We organiseren verschillende activiteiten die gefinancierd moeten worden. Zo houden we eens per jaar een feestavond en organiseren we de Kleine Haarloop. Ook gaan we jaarlijks gezamenlijk naar een hardloopwedstrijd toe en moeten we bijvoorbeeld apparatuur voor de tijdwaarneming aanschaffen. De contributie houden we graag laag, dus kwam dit bedrag goed van pas!”.

 

Ook in 2015 staat de Kleine Haarloop op de agenda. En na het succes van vorig jaar organiseert de club dit jaar weer de dauwloop “Run4Ride”. Alle opbrengsten van deze loop komen ten goede aan het Ronald McDonald Kinderfonds. Het bedrag dat dit jaar wordt opgehaald met de clubactie zal Sport ’88 gebruiken voor het financieren van deze evenementen en het aanvullen van de clubkas.

 

Wij zijn trots op de samenwerking met de sportverenigingen die deelnemen aan de Salland Clubactie. Deze verenigingen zetten hun leden in beweging. En dat is precies onze missie. Met de actie geven we de verenigingen en haar leden een steuntje in de rug, zodat zij kunnen blijven bouwen aan hun toekomst. ze de verenigingen en haar leden een steuntje in de rug, zodat zij kunnen blijven bouwen aan hun toekomst.

ie geeft ze de verenigingen en haar leden een steuntje in de rug, zodat zij kunnen blijven bouwen aan hun toekomst.