Sallandia heeft clubhuis vernieuwd deels door opbrengst Clubactie

Afgelopen jaar deed een groot aantal Deventer sportverenigingen enthousiast mee aan de Clubactie van Salland Zorgverzekeringen. De deelnemende clubs kregen begin dit jaar mooie bedragen overhandigd tijdens een feestelijke bijeenkomst bij Go Ahead Eagles. DVV Sallandia was één van die clubs en ontving een cheque van maar liefst € 1.680,-. In totaal heeft de sportclub met de Salland Clubactie al meer dan € 4.000,- gespaard. Inmiddels is het geld goed besteed door de Deventer voetbalvereniging.

 

De Salland Clubactie geeft sportclubs de kans om mooie bedragen te sparen voor in de clubkas. Sallandia pakte de mogelijkheid om mee te doen aan de actie van Salland Zorgverzekeringen met beide handen aan. “Door het intrekken van subsidies hebben we minder inkomsten, het bedrag komt dus goed van pas. Als vereniging met nog geen 400 leden halen we al twee jaar achtereen een geweldig bedrag op. We zitten daarmee telkens in de top vijf ”, vertelt Anjo Rondhuis, secretaris van Sallandia, trots. “Dat is ook de kracht van een kleine club; iedereen weet elkaar te vinden, vertrouwt elkaar en zet zich in voor de club. Er is een grote betrokkenheid bij de club”.

 

De vereniging heeft het resultaat al snel omgezet in iets tastbaars.  De kantine van het sportcomplex had nieuwe openslaande deuren nodig.  Deze zijn inmiddels in gebruik en de leden genieten nu van een heerlijk lichte kantine. “Het is mooi dat de clubmensen op deze manier zien dat er met het opgehaalde geld iets goeds gebeurt”, stelt Rondhuis.
 

Ook dit jaar sluit Sallandia weer aan bij de Clubactie. “Het geld besteden we aan het 90-jarig jubileum van de club.  We gebruiken het om een uitje te organiseren voor de jeugdafdeling;  ze gaan een dagje naar Hellendoorn”.

 

Wij zijn trots op de samenwerking met de sportverenigingen die deelnemen aan de Salland Clubactie. Deze verenigingen zetten hun leden in beweging. En dat is precies onze missie. Met de actie geven we de verenigingen en haar leden een steuntje in de rug, zodat zij kunnen blijven bouwen aan hun toekomst. ze de verenigingen en haar leden een steuntje in de rug, zodat zij kunnen blijven bouwen aan hun toekomst.