Salland Clubactie helpt CRT Raalte uit koude schuur

Afgelopen jaar deed een groot aantal sportverenigingen uit de regio enthousiast mee aan de Clubactie van Salland Zorgverzekeringen. De deelnemende clubs kregen begin dit jaar mooie bedragen overhandigd tijdens een feestelijke bijeenkomst bij Go Ahead Eagles. CRT Raalte was één van die clubs en ontving een cheque van € 520,-. In totaal heeft de sportclub met de Salland Clubactie al over de € 2.300,- gespaard. Inmiddels is het geld goed besteed door de Raalter fietsvereniging.

 

De Salland Clubactie geeft sportclubs de kans om mooie bedragen te sparen voor in de clubkas. CRT Raalte greep deze mogelijkheid met beide handen aan. De vereniging zette het resultaat al snel om in iets tastbaars: de renovatie van het clubhuis. Dat was eerst een oude en koude schuur, dus het was tijd voor iets nieuws. Het geldbedrag kwam daarbij goed van pas.

 

CRT Raalte zit absoluut niet stil en is heel wat van plan de komende tijd. Binnenkort wordt de opnieuw ingerichte crossbaan geopend. Deze voldoet nu aan de modernste eisen. Ook is de vereniging druk bezig met E-Bikes. Er worden 10 E-Bike dagen georganiseerd. De 8 dagen die tot nu toe zijn geweest waren erg succesvol.
 

Ook dit jaar sluit CRT Raalte aan bij de Clubactie. De sportvereniging heeft nog geen echte bestemming met het bedrag dat de Salland Clubactie dit jaar oplevert.   

 

Wij zijn trots op de samenwerking met de sportverenigingen die deelnemen aan de Salland Clubactie. Deze verenigingen zetten hun leden in beweging. En dat is precies onze missie. Met de actie geven we de verenigingen en haar leden een steuntje in de rug, zodat zij kunnen blijven bouwen aan hun toekomst. ze de verenigingen en haar leden een steuntje in de rug, zodat zij kunnen blijven bouwen aan hun toekomst.