Scoren met de Salland Clubactie! Doe ook mee!

De Salland Clubactie


Wij steunen al jaren lokale sportclubs met de Salland Clubactie. Dit doen wij, omdat deze verenigingen hun leden letterlijk in beweging krijgen. En naast goede zorg bieden, is dat ook onze missie. Met de Salland Clubactie bieden we sportverenigingen een financieel steuntje in de rug, waardoor ze mooie dingen kunnen doen voor de club.

 

 

 

Kijk welke clubs er allemaal meedoen aan de Salland Clubactie


Deze clubs doen al mee

Wij steunen al jaren lokale sportclubs met de Salland Clubactie. Dit doen wij, omdat deze verenigingen hun leden letterlijk in beweging krijgen. En naast goede zorg bieden is dat precies onze missie. Met de Salland Clubactie bieden we sportverenigingen een financieel steuntje in de rug, waardoor ze mooie dingen kunnen doen voor de club.

Fitte kids door gezonde voeding


Salland Helpt

We doen elk jaar wat extra’s voor de deelnemende clubs. Dit jaar hebben we bij 5 verenigingen een klus uitgevoerd met onze eigen collega’s. Daarnaast kregen ook 5 clubs een verenigingsadvies over een thema waar zij iets mee willen op de club.

Vindt uw sport met de Salland Sportzoeker


Uitreiking bedragen 2019

De sportclubs die meedoen aan de Salland Clubactie hebben dit jaar samen €90.450,- euro gescoord. Een geweldige score waar ze heel trots op mogen zijn!

Meldt uw vereniging aan voor de Salland Clubactie!


Aanmelden voor de Salland Clubactie

Doet uw club nog niet mee aan de Salland Clubactie? Meld uw vereniging dan aan!

 

Bent u lid van een sportvereniging die meedoet aan de Salland Clubactie? Stap dan over en meld uw club aan!

Mooie spaardoelen bij de Salland Clubactie!


Spaardoelen

Elke vereniging mag zelf bepalen waar het geld van de Salland Clubactie naartoe gaat. Er zijn in de loop van de jaren al mooie doelen gerealiseerd met het sponsorgeld.