• Home
  • Regionale initiatieven

Regionale initiatieven die Salland ondersteunt


Wij ondersteunen veel regionale projecten en samenwerkingsverbanden. Dit maakt de zorg in de regio nóg beter voor u. Verzekerden kunnen bijvoorbeeld gratis meedoen aan hardloopclinics voor de Ijsselloop. Ook wandelt u als klant van Salland Zorgverzekeringen met korting mee met de Salland Wandel4daagse.

Regionale initiatieven

Meer tijd voor de patiënt 

 

De pilot 'Meer tijd voor de patiënt' is ontstaan uit gesprekken die we hebben gevoerd met de Huisartsencoöperatie Deventer en Omstreken. Uit deze gesprekken kwam duidelijk naar voren dat huisartsen in onze regio graag meer tijd voor hun patiënt zouden nemen.

Regionale initiatieven

Sociale Benadering Dementie

Vanuit de gedachte van Sociale Benadering Dementie, doen wij mee aan een van de zogenoemde Social Trials. Onze verwachting is dat door het bieden van de juiste begeleiding op het juiste moment, mensen met dementie prettiger en langer thuis kunnen blijven wonen.

 

afbeelding

Salland Zorggids Bianca

Eén van de regionale initiatieven die wij ondersteunen, is de Salland Zorggids. Veel mensen zien in ons zorgstelsel door de bomen het bos niet meer. Het wordt steeds ingewikkelder door het woud aan regels, wetten, vergoedingen en verschillende zorginstanties. Bianca Beije biedt een luisterend oor en geeft goede adviezen: “Ik ben er voor onze verzekerden. Als ZorgGids wijs ik mensen de snelste en meest efficiënte weg naar een mogelijke oplossing voor hun hulpvraag.”

De ZorgGids van Salland

 

Onze ZorgGids wijst u de weg in ons ingewikkelde zorgstelsel. Doordat ze midden in de regio staat, kent ze de zorgverleners in Salland. Vaak zelfs persoonlijk. Daarom kan de ZorgGids u de juiste riching op sturen als u het zelf even niet weet, bijvoorbeeld als er net iemand in uw omgeving is overleden.

 

 

Regionale initiatieven

Bent u nog niet bij ons verzekerd? Bereken dan online uw zorgpremie.

 

BEREKEN UW PREMIE