• Home
  • Regionale initiatieven

De Salland ZorgGids; Bianca wijst u de weg in ons ingewikkelde zorgstelsel

 

Veel mensen zien in ons zorgstelsel door de bomen het bos niet meer. Het wordt steeds ingewikkelder door het woud aan regels, wetten, vergoedingen en verschillende zorginstanties. Bij Salland hebben we daarom de Salland ZorgGids. Bianca Beije biedt een luisterend oor en geeft goede adviezen: “Ik ben er voor onze verzekerden. Als ZorgGids wijs ik mensen de snelste en meest efficiënte weg naar een mogelijke oplossing voor hun hulpvraag.”

De ZorgGids van Salland

Een ziekenhuisopname kan ingewikkeld zijn. Met hulp van onze ZorgGids regelt u alle zorg rondom uw opname eenvoudig zelf. De belangrijkste taak van onze ZorgGids is om mensen die bellen met een hulpvraag te verwijzen naar de juiste instanties. Ook als u bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname nog zorg thuis nodig heeft. 

Regionale initiatieven

Meer tijd voor de patiënt 

 

De pilot 'Meer tijd voor de patiënt' is ontstaan uit gesprekken die we hebben gevoerd met de Huisartsencoöperatie Deventer en Omstreken. Uit deze gesprekken kwam duidelijk naar voren dat huisartsen in onze regio graag meer tijd voor hun patiënt zouden nemen.

Regionale initiatieven

Sociale Benadering Dementie

Vanuit de gedachte van Sociale Benadering Dementie, doen wij mee aan een van de zogenoemde Social Trials. Onze verwachting is dat door het bieden van de juiste begeleiding op het juiste moment, mensen met dementie prettiger en langer thuis kunnen blijven wonen.

 

afbeelding

De ZorgGids van Salland

 

Onze ZorgGids wijst u de weg in ons ingewikkelde zorgstelsel. Doordat ze midden in de regio staat, kent ze de zorgverleners in Salland. Vaak zelfs persoonlijk. Daarom kan de ZorgGids u de juiste riching op sturen als u het zelf even niet weet, bijvoorbeeld als er net iemand in uw omgeving is overleden.

 

 

Regionale initiatieven

Bent u nog niet bij ons verzekerd? Bereken dan online uw zorgpremie.

 

BEREKEN UW PREMIE