Hart voor goede zorg

Wij voelen ons verantwoordelijk voor de kwaliteit en beschikbaarheid van zorg bij u in de buurt; hier staan wij al 155 jaar voor. Daarom maken wij niet alleen goede afspraken met zorgverleners bij u in de buurt, maar werken wij ook met ze samen. Hiermee willen we de zorg voor u voortdurend verbeteren.

Keuzevrijheid

Kan ik bij mijn zorgverzekeraar zelf kiezen naar welke zorgverlener ik ga? En hoeveel krijg ik vergoed als deze geen contract heeft met Salland? Vragen die u zichzelf misschien wel eens stelt. Keuzevrijheid is voor veel mensen een groot goed, en ook voor ons. Bij ons kunt u voor zorg uit de basisverzekering terecht bij 100% van de ziekenhuizen en huisartsen in Nederland. Ook hebben wij hiervoor afspraken gemaakt met veel van de overige zorgverleners. De kans is dus erg groot dat de zorgaanbieder van uw keuze een contract met ons heeft. Is dit niet het geval, dan hanteren wij maximumtarieven waarop wij uw vergoeding baseren.

Kiest u voor een budgetpolis of een kwaliteitsverzekering?

Wij zien ontwikkelingen bij zorgverzekeraars die, volgens ons, niet bijdragen aan goede zorg bij u in de buurt. Zo is er veel te doen over ‘budgetpolissen’; zorgverzekeringen die erg goedkoop zijn. Maar ook hiervoor geldt; niets is zo goedkoop zonder reden. Binnen deze budgetpolissen zijn vaak erg weinig contracten gesloten met zorgverleners en ziekenhuizen. U loopt dan de kans dat u achteraf flink moet bijbetalen als u naar een zorgverlener of ziekenhuis gaat waarmee geen contract is gesloten. Denk dus goed na over uw zorgverzekering. Het gaat tenslotte om uw gezondheid. Patiëntenfederatie NPCF waarschuwt zelfs voor budgetpolissen. Bij Salland Zorgverzekeringen bieden wij een kwaliteitsverzekering die veel gecontracteerde zorgverleners kent.

Ook u bent welkom

Wij doen niet aan risicoselectie of leeftijdsdiscriminatie. Of u nu 100 of 20 jaar oud bent, of u veel of weinig gebruik maakt van zorg. Wel kunnen wij u bij het afsluiten van de TandTop tandartsverzekering vragen een verklaring af te geven over de te verwachten behandelingen en het tandartsbezoek.

Sluit u ook aan

Veel verzekerden gingen u voor en profiteren van de voordelen van een regionale zorgverzekeraar. Bent u overtuigd? Sluit dan nu aan!

 

Direct aanmelden