Hart voor goede zorg

Geen enkele zorgverzekeraar staat zo dicht bij haar verzekerden en zorgverleners als wij. Door de afgebakende regio waarin wij actief zijn, kennen we de zorgverleners en maken we goede afspraken met elkaar over prijs en kwaliteit. Hierdoor maken we de zorg voor u steeds een beetje beter en houden we de zorgkosten zo laag mogelijk.

 

Dat betekent dat wij u de beste naturapolis van Nederland kunnen aanbieden. We hebben namelijk afspraken gemaakt met ruim 90% van alle zorgverleners in de regio Salland. U kunt dus naar de zorgverlener van uw keuze. En gaat u naar een zorgverlener waar wij geen afspraken mee hebben gemaakt? Dan vergoeden we maximaal 90% van het gemiddelde tarief van gecontracteerde zorgverleners (behalve bij wijkverpleging). Daarnaast ondersteunen we allerlei projecten en initiatieven die de zorg in de regio nóg beter maken. Zo ontvangt u dichtbij huis de zorg die nodig is!

Eén gelijke premie voor alle Salland-verzekerden

Bij ons betaalt iedereen dezelfde premie voor de basisverzekering. Wij vinden namelijk dat zorg voor iedereen toegankelijk en betaalbaar moet zijn. Daarom nemen wij onze verantwoordelijkheid om iedere Salland-verzekerde dezelfde premie voor de basisverzekering te bieden.

 

 

BEREKEN UW PREMIE