Uw gegevens veilig binnen Mijn Salland

Alle actuele meldingen rondom de veiligheid van  Mijn Salland

Uw gegevens moeten goed beveiligd zijn.  De beveiliging van Mijn Salland staat bij ons en onze partner Logius (overheidsinstantie verantwoordelijk voor DigiD toegang) hoog in het vaandel. Wij ontvangen vaak meldingen over maatregelen die worden getroffen voor het verhogen van de beveiliging van uw gegevens.

 

Wij brengen u graag op de hoogte van deze meldingen en/of storingen die zich voordoen.

28 mei 2014 - Wees alert op valse e-mails van DigiD of Belastingdienst

Criminelen proberen achter uw DigiD te komen. Zij sturen e-mails die leiden naar valse websites van DigiD of de Belastingdienst. Klik niet op links in deze e-mails en gooi ze weg. Vul nooit uw DigiD gegevens in als u niet zeker weet of u op de echte DigiD inlogpagina bent. Controleer of het adres daarvan begint met https://digid.nl/.  


Op www.digid.nl/veiligheid vindt u meer informatie.

20 mei 2014  - Uw wachtwoord voor DigiD moet sinds kort aan strengere eisen voldoen

Wilt u bijvoorbeeld inloggen op Mijn toeslagen of een aangifteprogramma gebruiken? En voldoet uw wachtwoord niet aan de nieuwe eisen? Dan wordt u bij het inloggen gevraagd een nieuw, sterker wachtwoord op te geven. Wanneer u het wachtwoord hebt gewijzigd, bent u direct ingelogd.

Op de internetsite van DigiD leest u meer over de nieuwe wachtwoordeisen.

Uw zorgverzekering eenvoudig wijzigen

Wilt u uw pakket aanpassen dan kunt u dat ook via ons online wijzigformulier doen. Vul uw gegevens in en wijzig in een paar minuten uw zorgverzekering bij Salland.

Wijzig uw zorgverzekering

Over DigiD

DigiD staat voor Digitale Identiteit; het is een gemeenschappelijk systeem waarmee de overheid op 

internet uw identiteit kan verifiëren. U kunt zelf uw DigiD aanvragen op www.digid.nl. Met uw DigiD kunt u bij steeds meer overheidsinstellingen op internet terecht.
 

Heeft u vragen over DigiD? Bekijk hier de veelgestelde vragen.