Hart voor goede zorg
afbeelding
Salland Zorgverzekeringen vindt keuzevrijheid ook belangrijk!

Hart voor goede zorg

Wij zien ontwikkelingen bij zorgverzekeraars die, volgens ons, niet bijdragen aan goede zorg bij u in de buurt. Zo is er bijvoorbeeld veel te doen over ‘budgetpolissen’; zorgverzekeringen die erg goedkoop zijn, maar waarbij vaak erg weinig contracten zijn gesloten met zorgverleners en ziekenhuizen. U loopt dan de kans dat u achteraf flink moet bijbetalen als u naar een zorgverlener of ziekenhuis gaat waarmee geen contract is gesloten. Daar doen wij dus niet aan mee. Bij ons kunt u voor zorg uit de basisverzekering terecht bij 100% van de ziekenhuizen en huisartsen in Nederland.

Lees meer

Geen selectie op leeftijd

Sommige zorgverzekeraars laten ouderen een hogere premie betalen voor een aanvullende verzekering, omdat zij meer zorg nodig zouden hebben. Daar doen wij niet aan mee: bij Salland Zorgverzekeringen is iedereen even welkom. Of u nu 100 of 20 jaar oud bent, of u veel of weinig gebruik maakt van zorg.

Keuzevrijheid bij Salland Zorgverzekeringen


Keuzevrijheid

Keuzevrijheid is voor veel mensen een groot goed, en ook voor ons. Bij ons kunt u voor zorg uit de basisverzekering terecht bij 100% van de ziekenhuizen en huisartsen in Nederland.

Lees meer

 
Alle vergoedingen op een rijtje


Vergoedingen

Welke vergoeding krijgt u vanuit de basisverzekering of aanvullende verzekering? We hebben alle vergoedingen voor u op een rijtje gezet.

Lees meer