• Home
  • Goed verzekerd met onze zorgverzekering voor een 18-jarige

Zorgverzekering zzp’er: ontdek de mogelijkheden bij Salland

Een goede ziektekostenverzekering is voor iedere zzp’er belangrijk. Als zelfstandig ondernemer zonder personeel is een optimale gezondheid van belang; een ziekte kan immers flinke financiële risico’s met zich mee brengen. Een zorgverzekering zzp’er dient te voldoen aan uw eigen wensen en eisen. Daarom bieden wij een kwalitatieve zorgverzekering waarbij u een aanvullend pakket kunt kiezen dat past bij uw situatie. Daarnaast profiteert u als ondernemer van een aantrekkelijke korting op de zorgverzekering zzp’er.

 

Bereken uw premie

Ruime keuze aanvullende zorgverzekeringen zzp’ers

Wij bieden, naast de basisverzekering, diverse aanvullende opties voor de zorgverzekering zzp’er.
U heeft de keuze uit vier aanvullende verzekeringen en drie tandartsverzekeringen:
 

 


Hierdoor kunt u kiezen voor een zorgverzekering die qua premie en vergoeding het beste bij uw persoonlijke situatie past. Overigens zijn de tandartsverzekeringen los van een aanvullende verzekering af te sluiten. U kunt dus ook een aparte tandartsverzekering afsluiten, zonder aanvullende verzekering. Met de zorgverzekering zzp‘er bent u zo goed als op maat verzekerd!

zzp collectieve zorgverzekering biedt korting via online gemak

Behalve dat u een pakket kunt kiezen dat echt bij u past, heeft u ook de mogelijkheid om te profiteren van collectief voordeel. De zzp collectieve zorgverzekering biedt u ‘Online Gemak’ premiekorting. Deze collectiviteitsregeling zorgt voor een aantrekkelijke korting op uw eigen zorgverzekering en op die van meeverzekerde gezinsleden. Om te profiteren van de zzpZZP collectieve zorgverzekering ‘Online Gemak’ stemt u er wel mee in dat wij de zorgverzekeringsinformatie digitaal verstrekken. Meer informatie over onze collectiviteitskorting.

Zorgverzekering zzp‘er boordevol voordeel

Wilt u een zorgverzekering zzp’er afsluiten? Dan kunt u genieten van vele extra’s. Allereerst is het fijn om te weten dat Salland geen selectie op gezondheid of leeftijd hanteert; iedereen is welkom. Daarnaast kennen wij geen winstoogmerk. Een groot deel van de premie wordt weer geïnvesteerd in de zorg, ook bij u in de buurt. Onze verzekerden kunnen rekenen op mooie kortingen, bijvoorbeeld op een sportabonnement of een dagje uit. Meer informatie over Salland klantvoordeel.

Wilt u meer informatie over een van onze zorgverzekeringen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.