Fit & Fun

Via de Salland Clubactie korting bij Fit & Fun

Uw stok achter de deur!

Vaak hebben mensen geen idee wat er allemaal mogelijk is met het trainen op kracht- en cardio toestellen. De meest voorkomende wensen/doelen zijn daardoor heel algemeen, zoals gewicht verliezen en conditie/figuur verbeteren. Fit & Fun kan u helpen om de juiste doelen te stellen door hun unieke Fitness Afspraken Systeem.

Introductietraining

Als u bij Sportcentrum Fit & Fun met (cardio)toestellen wilt gaan sporten, wordt er eerst een afspraak gemaakt voor een introductietraining. Dit kunt u zien als een eerste kennismaking met het trainen op de toestellen.

Tweede afspraak

Bij de tweede afspraak heeft u een ontmoeting met één van de professionele, gediplomeerde fitnessinstructeurs. De instructeur gaat samen met u uw doelen bepalen. Dit kunnen algemene doelen zijn, zoals afvallen of conditie verbeteren, maar u kunt ook veel verder gaan. Hierbij kunt u denken aan: sportspecifieke doelen, blessurebehandeling/preventie, core stability training (gericht op kleine buik- en rugspieren), figuurcorrectie (denkt u hierbij niet alleen aan afvallen, maar ook aan spiermassa opbouwen), 55 +.

Vervolgafspraken

Ook na de tweede afspraak blijven de Fit & Fun medewerkers u volgen, adviseren en bijsturen. Dit kan door middel van verschillende afspraken: evaluaties, afspraken voor het maken van een nieuw trainingsschema, advies voor een groepsles, meet- en weegafspraken, etc.. Buiten de gemaakte afspraken om, kunt u natuurlijk sporten wanneer u wilt.
 

In het verleden is gebleken dat het beloven en het daadwerkelijk volgen van mensen twee aparte verhalen zijn. Fit & Fun heeft een softwareprogramma in huis dat het mogelijk maakt om iedereen te volgen! Nieuwe mensen, maar ook mensen die al jaren bij hen sporten kunnen hier gratis gebruik van maken.

Groepslessen

Sportcentrum Fit & Fun heeft een breed scala aan groepslessen. Met meer dan twintig verschillende lessen voor jong en oud is er voor iedereen wat wils. Bootcamp, hardlopen, yoga, dans, kracht, interval trainingen en alles wat er tussenin zit.
 

De medewerkers van Fit & Fun hopen u snel te mogen begroeten in de club om samen te bekijken wat voor u de beste mogelijkheid is om te starten met het behalen van doelen.