"Het clubhuis moet aantrekkelijk worden voor jong en oud."

Avior - Het clubhuis als Beweeg & Ontmoetingsruimte

Gedurende de zomerperiode verhuist de vereniging naar een nieuw clubhuis in De Scheg. Een nieuw clubhuis betekent voor de vereniging weer veel nieuwe mogelijkheden. In het nieuwe seizoen wil Avior de volgende stap zetten op maatschappelijk gebied. Het idee is om in het nieuwe clubhuis een beweeg- en ontmoetingsruimte voor diverse doelgroepen te maken.

Logo Avior

Een clubhuis dat beweging stimuleert

We willen in het nieuwe clubhuis aanleidingen creëren die uitdagen tot bewegen. Dus niet alleen de zaal staat meer centraal bij de vereniging, maar ook het clubhuis. Het idee is om op zowel de vloer als op muren en tafels aanleidingen te maken om te bewegen. Denk hierbij aan een atletiekbaan, hinkelparcours of heel simpele cirkels op de tafels waarmee beweegactiviteiten gedaan kunnen worden.
 

Dit is niet alleen interessant voor de jeugd, maar ook voor senioren die wat slechter ter been zijn. Hierdoor kan de volleybalvereniging haar aanbod uitbreiden (onder meer met Oldstars Volleybal) naar andere doelgroepen die normaal niet worden bereikt. Hierdoor benutten we de maatschappelijke rol van de vereniging nog meer en beter.

Wil je op dit idee stemmen? Gebruik dan het formulier op de stempagina.