Innovatiebudget, de finalisten

Vanaf zaterdag 25 juni is de stemming gesloten, er kan niet meer gestemd worden. Bedankt voor jullie enthousiasme voor de initiatieven, er zijn 5000 stemmen uitgebracht! De uitslag wordt binnenkort bekend gemaakt. Hou de website en onze socials in de gaten! 


Bedragen

In totaal stellen we €12.000,- beschikbaar. We nomineren de beste ideeën uit alle inzendingen en vervolgens is het aan jou! Wat is volgens jou het beste idee en verdient het hoogste bedrag? Op basis van de stemmen worden de bedragen als volgt verdeeld:

  • De vereniging met de meeste stemmen krijgt €8000,-
  • De vereniging die tweede wordt, krijgt €2500,-
  • De vereniging die op de derde plaats eindigt, krijgt €1000,-
  • De vereniging op de vierde plaats krijgt €500,-

Beach sportveld in Lettele

Beach handballen, volleyballen en voetballen in de zomer in Lettele!

Lettele gaat voor een multifunctioneel sportveld op het sportpark van voetbalvereniging Lettele. Er komt “een grote zandbak”, die plek moet bieden aan zogenoemde beachsporten.

“Elke zomer liggen de zaalsporten stil en doe je dus een paar maanden niets. Met het nieuwe zandveld kunnen we beachvolleyballen, maar ook handballen en zelfs voetballen"


Buitenfitness toestel op Sportpark Heeten!

Speel, conditie- en krachttraining mogelijkheid voor inwoners Heeten.

Hiermee sluiten wij aan bij de maatschappelijke trend om steeds meer individueel te sporten op een zelfgekozen moment. Inwoners kunnen hier kosteloos gebruik van maken, zodat kosten geen drempel meer hoeven te zijn om te gaan sporten. Door deze voorzieningen centraal op het sportpark te plaatsen, bieden wij individuele sporters de mogelijkheid om (na afloop van het sporten) samen te komen met teamsporters waardoor ook individuele sporters deel uit gaan maken van het sociale verenigingsleven.


Beach korfbalveld NKC’51

Beachveld compleet maken met sportmaterialen, hekwerk, terras en horecamogelijkheid!

Het beachveld is door de vele vrijwilligers al bijna gereed. De uitdaging is nu om rondom het beachveld de faciliteiten zoals sportmaterialen, hekwerk, terras en horecamogelijkheid te realiseren. Het beachveld zal beschikbaar gesteld worden voor alle leden van NKC’51, maar ook voor andere verenigingen, sporten en scholen in Nijverdal. Zo kan iedereen de gehele zomerstop blijven sporten, bewegen en ontspannen.


Sportpark de Vijfhoek in beweging

DHV, Koninklijke UD en SV Colmschate ’33 slaan handen ineen

Sportpark de Vijfhoek is van iedere inwoner van de wijk Colmschate-Noord/de Vijfhoek, zowel voor leden als niet-leden. Daarom willen we niet alleen 's avonds sport aanbieden, maar ook activiteiten overdag. Welke wijkbewoners krijgen wij hiermee in beweging? Jongeren – de wijk groeit, maar er zijn te weinig sportplekken of van slechte kwaliteit waar jongeren een potje kunnen voetballen/basketballen Ouderen – zijn op zoek naar een zinvolle dagbesteding en willen graag gevarieerd/gezellig sporten Alleenstaanden – 1/3 van wijk bestaat uit alleenstaanden waarmee kans op eenzaamheid groeit en behoefte aan ontmoeting ontstaat. Met het innovatiebudget gaat Sportpark de Vijfhoek open!

Project Boxing Bags in Zwolle

Gratis boksen voor iedereen!

Kickboksschool Tabonon neemt in samenwerking met partners het initiatief om door heel Zwolle boksstations te plaatsen en op die manier het boksen en trainen in de openbare ruimte te stimuleren en te faciliteren.

“Wij geloven dat boksen en trainen bij een boksstation je kan helpen om sterker te worden, zowel fysiek als ook mentaal. Je komt sterker in je schoenen te staan” – Hanieh van Vilsteren-Kamran, initiatiefneemster project ‘Boxing Bags Zwolle’


Pumptrack en skatepark Wijhe

Skaten, BMXen, steppen en skeeleren voor iedereen en elk moment!

IJsvereniging Wijhe is sterk verouderd en het nieuwe jonge bestuur heeft de ambitie en de ruimte om alle inwoners in de regio Salland meer te bieden op het gebied van sport, bewegen en ontmoeten. Hiervoor willen we een Pumptrack en skatepark realiseren in Wijhe waar jong en oud op elk gewenst moment kan skaten, BMXen, steppen en skeeleren.