ABS Bathmen scoort hoogste bedrag bij clubactie

ABS Bathmen scoorde afgelopen jaar het hoogste bedrag van alle deelnemende verenigingen aan de clubactie van Salland Zorgverzekeringen. Een prestatie van formaat. Niels ten Katen is secretaris van het actieve ABS Bathmen: “Voor veel leden is de combinatie van kwaliteit en korting een trigger om overtuigd gebruik te maken van de diensten van Salland Zorgverzekeringen.”

De bloeiende vereniging ABS Bathmen

De Algemene Bathmense Sportvereniging is opgericht op 7 augustus 1930. Binnen de vereniging worden op dit moment de volgende acht sporten beoefend: badminton, gymnastiek & jazzdance, handbal, judo, trimmen, voetbal, volleybal en zwemmen. De vereniging telt ongeveer 1500 leden en de sporttakken variëren in grootte van circa 24 tot meer dan 600 leden.

Omnivereniging

Niels ten Katen: “Onze vereniging is een omnivereniging, waarin het algemeen bestuur verantwoordelijk is voor de algehele gang van zaken in de vereniging. Het algemeen bestuur vertegenwoordigt de vereniging naar buiten, gaat overeenkomsten aan en coördineert de activiteiten en initiatieven van de sporttakken. Daarnaast heeft elke sporttak zijn eigen bestuur, waarin de zaken die betrekking hebben op de betreffende sporttak aan de orde komen. De sporttakbesturen hebben een grote mate van zelfstandigheid. Onze grootste uitdaging? Zoveel mogelijk mensen in Bathmen aan het sporten en bewegen krijgen!”

Sporttakken beslissen zelf over besteding

ABS Bathmen deed opnieuw mee aan de clubactie van Salland Zorgverzekeringen. Dit jaar voor de vijfde keer: “Het is voor ons een extra inkomstenbron en tevens een praktisch en ook sympathiek instrument om een mooi bedrag voor de club in te zamelen. En wat we financieel uitgekeerd krijgen, wordt naar rato verdeeld onder de verzekerden bij Salland per sporttak die wij vertegenwoordigen. Zij beslissen zelf over de gerichte besteding ervan binnen hun eigen tak van sport. Dat is ook de kracht van een omnivereniging, vind ik. Over het algemeen nemen we aan dat er binnen de clubtakken geld stroomt naar de aanschaf van materialen om goed te kunnen trainen en wedstrijden te spelen.”
 

“Het is voor ons een extra inkomstenbron en tevens een  praktisch en ook sympathiek instrument om een mooi bedrag voor de club in te zamelen”

Aantrekkelijk: combinatie van kwaliteit en korting

Dit jaar haalde ABS Bathmen het hoogste bedrag op van alle deelnemende sportverenigingen. Hoe dat kan? Niels: “Salland Zorgverzekeringen biedt een prachtige ziektekostenverzekering. Naast dat die inhoudelijk aantrekkelijk is, biedt zij daar tevens een mooie collectiviteitskorting bij aan. Voor veel leden is die combinatie van kwaliteit en korting een trigger om overtuigd gebruik te maken van de diensten van Salland Zorgverzekeringen.”

Ook aandacht voor continuïteit in de relatie met Salland Zorgverzekeringen

De clubactie is intern gepromoot via een mail met het aanbod om bij Salland Zorgverzekeringen verzekerd te blijven óf om daarvoor te kiezen: “Want de club wordt ook beloond voor leden die besluiten te blijven. Het is dus niet alleen een kwestie van leden werven, maar ook van leden behouden. De continuïteit in de relatie met Salland Zorgverzekeringen speelt daar ook een rol in.”

 


 

Deel deze pagina:
 

 


Bekijk ook: