Hart voor goede zorg

De zorg in onze regio is goed; toch kan het altijd nog beter. Hier zetten wij ons dan ook samen met zorgverleners voor in. Daarnaast steunen wij een aantal lokale projecten en initiatieven.

Persoonlijke verhalen

Interview wethouder Raalte

Raalte en de Salland Gemeentepolis

Jacques van Loevezijn, wethouder Raalte
“Het is belangrijk om te kijken voor wie we het doen en naar hoe we diegenen kunnen bereiken. Dat heeft altijd onze aandacht. Salland Zorgverzekeringen helpt daarbij.”

Alie heeft niets dan lof voor de Salland ZorgGids

"Voor de Salland ZorgGids niets dan lof."

 

Alie Brinks

In de huidige tijd wordt er een groot beroep gedaan op mantelzorg (hulp vanuit de eigen omgeving). Maar wat als behalve uzelf, ook uw mantelzorger verzorgd moet worden?

“Geprikkeld worden in wat u nog kan en even vergeten wat er niet meer kan.”

“Geprikkeld worden in wat u nog kan en even vergeten wat er niet meer kan.”

Ineke Velderman, verpleegkundige Olst en Wijhe
Ineke Velderman werkt als verpleegkundige in de gemeente Olst-Wijhe en ze verbindt zorg en welzijn met elkaar. Hoe om te gaan met de veranderingen in het leven door ziekte of ouderdom? Dat is het stukje waar zij probeert in beeld te komen.  

van ziekte en zorg naar gezondheid en gedrag

Van ziekte en zorg naar gezondheid en gedrag

Martijn van der Most
We zijn allemaal eigenaar van onze eigen gezondheid. Door hier zelf de regie over te houden, zorgen we ervoor dat leefstijlgerelateerde klachten worden beperkt. Dat is de transitie die Gemeente Deventer en Salland Zorgverzekeringen stimuleren en ondersteunen.

SV CCW

Deelname aan de Salland Clubactie heeft al geleid tot mooie investeringen

 

“We hebben de afgelopen jaren de sponsorbedragen voornamelijk in onze accommodatie gestoken. We hebben een aantal jaren geleden onze kleedkamers en kantine opgeknapt. Maar het geld gaat ook naar nieuwe voetballen en andere materialen.”

De mooiste plekken van de Diepe Hel Holterbergloop

De drie mooiste plekken van de Diepe Hel Holterbergloop
 

De Diepe Hel Holterbergloop heeft veel hellingen en dalingen. Met stijgingspercentages tot wel 10% trekt de route jaarlijks vele fanatieke wedstrijdlopers. Maar door dit fanatisme zou je bijna vergeten dat de loopwedstrijd ook één van de mooiste parcoursen van Nederland heeft.

Berichten uit de zorg

afbeelding
Wij zetten ons in om de medicatieveiligheid in Salland te vergroten.
afbeelding
Jan Rosenkamp over de nieuwe rol van de huisarts