• Home
  • De zorgverzekering van de Gemeente Deventer

De zorgverzekering voor mensen in de gemeente Deventer

Speciale zorgverzekering voor inwoners van de gemeente Deventer met een laag inkomen in 2017

Wij hebben met de gemeente Deventer speciale afspraken gemaakt over de zorgverzekering voor mensen met een laag inkomen. Dit noemen we de Gemeentepolis. Deze Gemeentepolis is een zorgverzekering met ruime vergoedingen, waar de gemeente Deventer aan mee betaalt.

U heeft de keuze uit twee varianten. Voor het volledige overzicht kunt u de leaflet (pdf) bekijken.

De Gemeentepolis in het kort

De aanvullende Salland GemeentepolisMet de Gemeentepolis bent u verzekerd van de volgende voordelen:

•    Een zorgverzekering met extra ruime vergoedingen
•    De gemeente Deventer betaalt mee aan uw zorgverzekering
•    U hoeft bijna niets voor te schieten; vrijwel alle rekeningen gaan rechtstreeks naar ons
•    Declaraties betalen wij binnen 5 werkdagen uit
•    Geen verplicht eigen risico bij afname van de Gemeentepolis Plus

 

Het aanbod van de gemeente Deventer in 2017

De zorgverzekering voor mensen in de gemeente Deventer

LET OP: bovenstaand overzicht is een sterk verkorte weergave van de verzekeringsvoorwaarden. Raadpleeg altijd de complete verzekeringsvoorwaarden.

 

BELANGRIJK: vanuit de Gemeentepolis Plus koopt u in 2017 ook uw verplicht eigen risico af in maandelijkse termijnen van € 17,50. Als u het verplicht eigen risico helemaal verbruikt, betaalt u dus maar € 210,- in plaats van het volledige bedrag van € 385,-. Gemeente Deventer betaalt de rest. Verwacht u geen verplicht eigen risico te verbruiken of maar een klein deel? Dan kunt u er ook voor kiezen om de Gemeentepolis Extra te nemen. Dit pakket is iets minder uitgebreid dan de Gemeentepolis Plus, maar u betaalt er dus ook minder voor.

Iedereen is welkom

Wij doen niet aan risicoselectie of leeftijdsdiscriminatie: bij onze Gemeentepolis is iedereen welkom. Of u nu 100 of 20 jaar oud bent, of u veel of weinig gebruikmaakt van zorg. Als u in aanmerking wilt komen voor onze Gemeentepolis, moet uw inkomen natuurlijk wel onder een bepaalde grens vallen. De gemeente Deventer kan u hierover informeren.
 

Sluit u eenvoudig aan in 3 stappen

Met de Gemeentepolis bent u verzekerd van de volgende voordelen:

1. Meld u bij de gemeente Deventer of lees eerst meer op www.deventer.nl/zorgverzekering
2. Komt u in aanmerking? Sluit u dan aan en stap over vóór 1 januari 2017
3. Wij zeggen uw huidige zorgverzekering automatisch voor u op. Lopende machtigingen bij uw huidige zorgverzekeraar nemen wij over.

Vragen of persoonlijk advies?

Heeft u nog vragen of wilt u persoonlijk advies over de Gemeentepolis? Neem dan contact met ons op via (0570) 68 74 84. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8.00 tot 19.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 13.00 uur. U kunt ook een e-mail sturen naar info@salland.nl.

Of kom langs op ons kantoor aan de Munsterstraat 7 in Deventer. Ons kantoor is open op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur. U kunt gewoon langskomen of online een afspraak maken.