Gemeentelijke zorgverzekering voor inwoners van Rijssen-Holten

 

Zorgverzekering 2021


Woont u in Rijssen-Holten? Dan kunt u een regio verzekering afsluiten bij zorgverzekeraar Salland. Een regionale zorgpolis brengt vele voordelen met zich mee. Zo zijn er heldere afspraken gemaakt met zorgverleners in de buurt. Hierdoor geniet u van goede zorg en een ruime keuze uit zorgverleners (ook landelijk). Wij zijn een zorgverzekeraar zoals Sallanders zijn; nuchter, betrouwbaar en toegankelijk.

 

MEER OVER ONZE ZORGPOLIS

 

 

Samen kunnen we veel bereiken

Door de duidelijke regio waarin we werken voelen we ons verbonden met onze verzekerden. Ook kennen we de meeste zorgverleners. Onze medewerkers wonen in de regio en met elkaar kunnen we veel bereiken.

Zo willen we de zorg, die al best goed is, nog verder verbeteren. Wachttijden korter maken en nog beter oog hebben voor mensen en hun persoonlijke situatie.

Wij kennen geen winstoogmerk. Het overgrote deel van de zorgpremie herinvesteren wij in projecten en initiatieven waar u baat bij heeft. Hoe meer verzekerden zich bij ons aansluiten hoe meer we voor elkaar krijgen.

 

BEREKEN UW PREMIE

 

 

 

De basisverzekering van Salland Zorgverzekeringen!

Basisverzekering

Onze basisverzekering biedt zorg in natura. Wij hebben contracten afgesloten met een groot deel van de zorgverleners in de regio Salland. Ook landelijk heeft u een ruime zorgkeuze.
 

De aanvullende zorgverzekering van Salland Zorgverzekeringen

Aanvullende verzekeringen

Om uw basisverzekering aan te vullen bieden wij vier aanvullende verzekeringen.

U kunt zelf kiezen welk pakket het beste bij u past.

 

De tandartsverzekeringen van Salland Zorgverzekeringen

Tandartsverzekeringen

U kunt bij ons uw basisverzekering aanvullen met een tandartsverzekering. Handig als uw zoon of dochter een beugel nodig heeft. Wij bieden u de keuze uit drie tandartsverzekeringen die los af te sluiten zijn.
 

 

Korting via het collectief in Rijssen-Holten

Ook in Rijssen-Holten hebben we contact gehad met vele bedrijven, verenigingen en organisaties. We hebben gesproken over de voordelen van collectief verzekeren. Heeft uw sportclub of werkgever afspraken met ons gemaakt? Dan profiteert u van premiekorting op de aanvullende en/of tandartsverzekering.

Clubs waar wij mee samenwerken!

Zwem- en PoloClub Twenhaarsveld
Voetbalvereniging Blauw Wit '66 
Atletiekvereniging Holten
Hockeyclub Holten
Volleybalclub Rivo Rijssen
Badmintonclub Holten