Een zorgverzekering op maat voor inwoners van gemeente Lochem

 

Zorgverzekering gemeente Lochem


Salland Zorgverzekeringen is een regionale zorgverzekeraar. Bent u woonachtig in Lochem of elders in Gelderland of Overijssel? Dan kunt u bij ons een ziektekostenverzekering op maat afsluiten. Naast de basisverzekering, bieden wij maar liefst 4 aanvullende verzekeringen en 3 tandartsverzekeringen. We kennen de zorgverleners in de regio en hebben goede afspraken met hen gemaakt. Bijvoorbeeld over de prijs en kwaliteit van zorg. Hierdoor kunnen we u, als inwoner van Lochem, een complete zorgverzekering aanbieden met ruime zorgkeuze. Ook landelijk kunt u terecht bij alle ziekenhuizen en bijna alle huisartsen.

 

MEER OVER ONZE ZORGPOLIS

 

Zorg op z’n Sallands


Niemand wil ver van huis om kwalitatieve zorg te ontvangen. Daarom maken we ons sterk om goede zorg dicht bij huis aan te bieden. We gaan in overleg met regionale ziekenhuizen, hulpverleners en fysiotherapeuten. Samen kijken we naar mogelijkheden om de kwaliteit van zorg te verbeteren. Zo proberen we wachttijden te verkorten en behandelingen beter op elkaar te laten aansluiten. Tevens ondersteunen we regionale initiatieven en projecten, ook in Lochem. Wij zijn niet gericht op het maken van winst. Het overgrote deel van de premie investeren we liever in zorgverbetering. Sluit u aan en profiteer van de voordelen!

 

BEREKEN UW PREMIE

 

 

Welk pakket past bij uw wensen?

 

De basisverzekering van Salland Zorgverzekeringen!

Basisverzekering

Onze basisverzekering is een naturaverzekering. Hierbij kunt u rekenen op ruime zorgkeuze, zowel regionaal als landelijk. 
 

De aanvullende zorgverzekering van Salland Zorgverzekeringen

Aanvullende verzekeringen

De verplichte basisverzekering dekt alleen de meest noodzakelijke zorg, zoals een bezoek aan de huisarts. Als u een grotere zorgbehoefte heeft, kunt u een aanvullende verzekering afsluiten. Wij bieden vier aanvullende verzekeringen om uw zorgbehoefte te complementeren.

 

De tandartsverzekeringen van Salland Zorgverzekeringen

Tandartsverzekeringen

Onze tandartsverzekeringen zijn los af te sluiten naast een basisverzekering. Wij bieden drie tandartsverzekeringen waaruit u kunt kiezen.
 

 

Korting via werkgever in gemeente Lochem

Wij bieden de mogelijkheid om de premie van de zorgverzekering te verlagen. Zo kunt u nagaan of uw werkgever of sportclub in Lochem afspraken met ons heeft gemaakt over collectief verzekeren. Als dat het geval is, profiteert u van korting op uw aanvullende verzekering.

Clubs waar wij mee samenwerken!

Tafeltennisvereniging De Toekomst
Voetbalvereniging Gorssel
Tennisclub 't Laerveld
Lochemse Hockeyclub
Trimgroep Sport '88
Voetbalvereniging SV Harfsen

 

 

MEER KLANTVOORDEEL