Zorgverzekering 2021


Heeft u al gekeken naar een geschikte zorgverzekering? Inwoners van de gemeente Hellendoorn kunnen profiteren van de regionale ziektekostenverzekering van Salland. Door het maken van duidelijke afspraken met zorgverleners in de regio kunnen we kwaliteit én ruime zorgkeuze bieden.

 

MEER OVER ONZE ZORGPOLIS

 

 

Zorg op z’n Sallands

Salland is onderdeel van Eno, gevestigd in Deventer. De zorg in onze regio is goed maar kan altijd beter. Dit willen we graag samen met u bereiken. Hoe meer mensen zich bij ons aansluiten, hoe meer we kunnen verbeteren.
Wij kennen geen winstoogmerk. Een groot deel van de zorgpremie herinvesteren wij weer in de verbetering van zorg in de buurt. Bijvoorbeeld in het ziekenhuis, woonzorgcentrum en zelfs bij u in de straat. Wij bieden een goede zorgverzekering met ruime keuzevrijheid, zowel landelijk als regionaal. Doet u mee?

 

BEREKEN UW PREMIE

 

 

Onze basisverzekering en aanvullende verzekeringen

 

De basisverzekering van Salland Zorgverzekeringen!

Basisverzekering

Onze basisverzekering is een naturapolis. Inmiddels hebben wij in de regio Salland met een groot deel van de zorgverleners afspraken gemaakt over kwaliteit en prijs. Voor u betekent dit ruime zorgkeuze en kwalitatieve zorgverlening. U kunt terecht bij alle ziekenhuizen en bijna alle huisartsen in Nederland.
 

De aanvullende zorgverzekering van Salland Zorgverzekeringen

Aanvullende verzekeringen, 4 soorten

Onze 4 aanvullende verzekeringen bieden ruime vergoedingen, onder andere voor fysiotherapie en alternatieve geneeswijzen. U kiest zelf het pakket dat het beste past bij uw wensen en behoeften.

 

De tandartsverzekeringen van Salland Zorgverzekeringen

Tandartsverzekeringen, drie soorten

Wilt u een vergoeding van uw tandartskosten of voor de beugel van uw kind? Kies dan een van de drie tandartsverzekeringen. Deze kunt u zelfs los afsluiten naast een basisverzekering. 

 

Een collectieve zorgverzekering biedt korting

Naast een zorgverzekering met ruime zorgkeuze kunnen Salland-verzekerden genieten van diverse voordelen & extra’s. Zo hebben we met bedrijven, verenigingen en sportclubs in Hellendoorn en daarbuiten gesproken over collectief verzekeren. Heeft uw werkgever of sportclub ook een afspraak met ons gemaakt? Dan geniet u van korting op de premie van uw zorgverzekering bij de aanvullende-en/ of tandartsverzekeringen.

 

Collectiviteit berekenen