Zorgverzekering 2019


Heeft u al gekeken naar een geschikte zorgverzekering? Inwoners van de gemeente Hellendoorn kunnen profiteren van de regionale ziektekostenverzekering van Salland. Door het maken van duidelijke afspraken met zorgverleners in de regio kunnen we kwaliteit én een scherpe premie voor onze zorgverzekering bieden.

 

MEER OVER ONZE ZORGPOLIS

 

 

Gemeente verzekering Hellendoorn

Gemeente zorgverzekering voor een aantrekkelijke zorgpremieGoede zorg voor u en uw gezin is belangrijk, ook als u een laag inkomen heeft. Samen met gemeente Hellendoorn hebben we daarom de zogenaamde Gemeentepolis ontwikkeld. Een zorgverzekering met extra ruime vergoedingen waaraan de gemeente Hellendoorn meebetaalt. De Gemeentepolis Hellendoorn kent geen selectie op leeftijd of gezondheid. Er gelden wel inkomensgrenzen, en u moet natuurlijk in de gemeente Berkelland wonen. Heeft u kinderen jonger dan 18 jaar? Dan zijn ze gratis meeverzekerd!

 

AANMELDEN

 

 

Zorg op z’n Sallands

Salland is onderdeel van Eno, gevestigd in Deventer. De zorg in onze regio is goed maar kan altijd beter. Dit willen we graag samen met u bereiken. Hoe meer mensen zich bij ons aansluiten, hoe meer we kunnen verbeteren.
Wij kennen geen winstoogmerk. Ruim 96% van de zorgpremie herinvesteren wij weer in de verbetering van zorg in de buurt. Bijvoorbeeld in het ziekenhuis, woonzorgcentrum en zelfs bij u in de straat. Wij bieden een goede zorgverzekering met ruime keuzevrijheid. Doet u mee?

 

BEREKEN UW PREMIE

 

 

Onze basisverzekering en aanvullende verzekeringen

 

De basisverzekering van Salland Zorgverzekeringen!

Basisverzekering

De verplichte  basisverzekering is een naturapolis. Inmiddels hebben wij in de regio Salland met ruim 90% van de zorgverleners afspraken gemaakt over kwaliteit en prijs. Voor u betekent dit ruime zorgkeuze, kwalitatieve zorgverlening en een aantrekkelijke premie.
 

De aanvullende zorgverzekering van Salland Zorgverzekeringen

Aanvullende verzekeringen, vier soorten

Onze vier aanvullende verzekeringen bieden ruime vergoedingen, onder andere voor fysiotherapie en alternatieve geneeswijzen. U kiest zelf het pakket dat het beste past bij uw wensen en behoeften.

 

De tandartsverzekeringen van Salland Zorgverzekeringen

Tandartsverzekeringen, drie soorten

Wilt u een vergoeding van uw tandartskosten of voor de beugel van uw kind? Kies dan een van de drie tandartsverzekeringen. Deze kunt u zelfs los afsluiten naast een basisverzekering. 

 

Een collectieve zorgverzekering biedt korting

Naast een zorgverzekering met ruime zorgkeuze kunnen Salland-verzekerden genieten van diverse voordelen & extra’s. Zo hebben we met bedrijven, verenigingen en sportclubs in Hellendoorn en daarbuiten gesproken over collectief verzekeren. Heeft uw werkgever of sportclub ook een afspraak met ons gemaakt? Dan geniet u van korting op de premie van uw zorgverzekering bij de aanvullende-en/ of tandartsverzekeringen.