afbeelding
Wij zijn er ook voor de hardloper

Heerlijk in de buitenlucht werken aan een goede conditie en alle gedachten even op een rijtje zetten. Niet voor niets krijgt de hardloopsport er nog dagelijks liefhebbers bij. Wij zijn al jaren sponsor van de IJsselloop en de Diepe Hel Holterbergloop. Meldt u zich bij ons aan als verzekerde? Dan maakt u kans op een startbewijs en andere leuke extra’s.

Investeren in een gezonde lifestyle

Salland Zorgverzekeringen investeert graag in een gezonde lifestyle. Onze verzekerden profiteren van interessante kortingen op sportgebied, inspirerende artikelen over gezondheid en voorrang bij leuke, sportieve events. Zo kunt u dus kans maken op één van de gratis startbewijzen die wij verloten voor de IJsselloop of de Diepe Hel Holterbergloop.

 

Dat wil ik ook!

Aanmelden als verzekerde

Nog niet verzekerd bij Salland? Meld u dan nu aan en stel zelf uw pakket samen. Naast onze basisverzekering heeft u de keuze uit maar liefst 4 aanvullende verzekeringen en 3 tandartsverzekeringen. Met onze zorgverzekering heeft u een ruime, landelijke keuze uit zorgverleners. Gezond leven, gezond verzekeren!