Eigen risico in termijnen betalen

Eigen risico in termijnen betalen,

wel zo prettig!

Gespreid betalen eigen risico

Helaas kunt u zich op dit moment niet meer aanmelden voor de regeling gespreid betalen eigen risico vooraf. Dit kon tot 1 februari. De reden hiervoor is dat de regeling in februari ingaat en daarom de eerste termijn in deze maand wordt afgeschreven.

 

Om u toch van dienst te kunnen zijn, bieden wij nog een andere mogelijkheid om uw rekeningen gespreid te betalen. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om op de hoogte gebracht te worden op het moment dat u zich weer voor de 'regeling gespreid betalen eigen risico vooraf' kunt aanmelden.
 

Wat veel mensen ook nog niet weten, maar wat wel heel handig is, is dat wij u op de hoogte kunnen brengen als u een rekening voor het eigen risico of de eigen bijdrage gaat ontvangen.

 

 

Gespreid betalen achteraf

Het is op dit moment niet meer mogelijk om uw eigen risico in 10 termijnen vooraf te betalen. Toch is het wel prettig om een rekening niet in één keer te hoeven betalen. Daarom kunt u zich aanmelden voor het betalen in termijnen op het moment dat u een rekening van ons ontvangt.

Direct op de hoogte

Wilt u volgend jaar toch graag gebruik maken van het vooraf betalen van het eigen risico in termijnen? Geef dan uw e-mailadres aan ons door. Dan sturen wij u een bericht wanneer u zich weer kunt aanmelden voor deze regeling.

Weten wanneer u een rekening gaat ontvangen!

Van te voren op de hoogte gebracht worden wanneer u een rekening krijgt voor het verplicht eigen risico of uw eigen bijdrage. Wanneer u dit ook handig lijkt, kunt u zich hiervoor aanmelden door simpelweg uw e-mailadres door te geven. Voor uw eigen veiligheid, zodat andere mensen geen gegevens van u kunnen opvragen, vragen wij u om uw e-mailadres alleen in uw eigen Mijn Salland omgeving door te geven.