Berry Huizing is benoemd tot directeur Klant

Voormalig topmanager uit onder meer de bankensector heeft brede ervaring in het verhogen van de klanttevredenheid, digitalisering en verandermanagement. Het is de ambitie van Berry om het label Salland Zorgverzekeringen regionaal verder te verankeren: “Zodat we herkend worden als een maatschappelijk betrokken partner die zichtbaar toegevoegde waarde levert. Voor het label HollandZorg geldt de ambitie om de eerste keuze te zijn voor arbeidskrachten die tijdelijk in Nederland de economie komen versterken. Wij ontzorgen hierbij de werkgevers en werknemers zodat de arbeidsmigranten verzekerd zijn van goede zorg en kunnen werken aan hun gezondheid.”

Salland Zorgverzekeringen verzekert duurzame, toegankelijke en betaalbare zorg voor iedereen in Nederland. HollandZorg verzekert internationaal werkenden, die tijdelijk in Nederland werken van de best passende zorg en ontzorgt werknemer en werkgever. Salland Zorgverzekeringen en HollandZorg zijn onderdeel van Salland Zorgverzekeraar.

Berry Huizing volgt vanaf 3 april 2023 Frank Johnsen op, die binnen Salland Zorgverzekeraar een nieuwe stap zet als directeur Bedrijfsvoering.

berry-huizing