Genomineerden Innovatiebudget

Sportclubs uit Gelderland konden tot 3 oktober een idee indienen.
Uit de inzendingen hebben wij een aantal ideeën gekozen die kans maken op een bedrag om hun idee uit te voeren. Je kon stemmen tot en met zondag 31 oktober. De stemmen worden geteld en binnenkort maken we de prijswinnaars bekend! 

Genomineerder sportclubs

Sportclubs uit Gelderland konden tot 3 oktober een idee indienen.
Uit de inzendingen hebben wij een aantal ideeën gekozen die kans maken op een bedrag om hun idee uit te voeren. Je kon stemmen tot en met zondag 31 oktober. De stemmen worden geteld en binnenkort maken we de prijswinnaars bekend! 

Bedragen Innovatiebudget

In totaal stellen we €12.000,- beschikbaar. Op basis van de stemmen worden de bedragen als volgt verdeeld:

  • De sportclub met de meeste stemmen krijgt € 8000,-
  • De sportclub die tweede wordt, krijgt € 2500,-
  • De sportclub die op de derde plaats eindigt, krijgt € 1000,-
  • De sportclub op de vierde plaats krijgt € 500,-

 

Genomineerde sportclubs

De volgende sportclubs maken kans op een bedrag vanuit het Innovatiebudget. Je kunt hieronder de filmpjes  van de genomineerden bekijken waarin de sportclubs hun idee toelichten. We bedanken iedereen voor het stemmen! Het is heel spannend geworden, binnenkort maken we de prijswinnaars bekend op deze pagina en op onze social media-kanalen.

SV Terwolde

Verrijdbaar danspodium voor het hele dorp

Meerdere organisaties zijn betrokken bij dit initiatief. Dans SV Terwolde, de kerk van Terwolde, Muziekvereniging Ons Genoegen en KC De Bongerd zetten met het Salland Zorgverzekeringen Innovatiebudget in op een verrijdbaar podium dat ze gezamenlijk kunnen gaan gebruiken. “SV Terwolde Dans staat voor saamhorigheid, trouw, voor jong en oud.”

 

 

 

Lochemse Hockeyclub

Van knollenveld naar waterveld 

Het hoofdveld van de Lochemse Hockeyclub ligt er op dit moment bij als een 'knollenveld'. De club wil hier een waterveld maken, zodat alle leden met veel plezier op een fijn veld kunnen spelen. Ze kunnen dan weer jaren vooruit. “De LHC staat voor familieclub, plezier en uiteraard hockey!”

 

 

 

UNO'21 & VV Reünie Borculo

Aankleding speeltoestel

Klimmen, glijden, hangen en slingeren! Naast voetballen, kan er ook lekker gespeeld worden op het speeltoestel dat op sportpark de Wildbaan geplaatst wordt. Tijdens de training van gezinsleden, kunnen de jongere broertjes en zusjes ook lekker bewegen en plezier hebben. Natuurlijk kan de jeugd na de training ook verder spelen op het speeltoestel.
De speellocatie kan nog wel wat aankleding gebruiken, een bedrag uit het innovatiebudget helpt de initiatiefnemers UNO'21 en VV Reünie om het plaatje compleet te maken.

Voetbalvereniging DSC Kerkdriel

Samen sterk!

Voetbalvereniging DSC geeft haar partners de mogelijkheid gebruik te maken van haar faciliteiten van het sportcomplex. Sport BSO de Veldrakkers, RK Basisschool Mgr. Zwijsen (gymles), Connect2Jeugd, Harmonie KHSC en Poolse arbeidsmigranten hebben allemaal onderdak gekregen bij DSC. Zo verbindt de club in Kerkdriel verschillende mensen en is het mogelijk om te kunnen blijven sporten en muziek maken. Om dit ook in de toekomst te kunnen blijven doen, zijn er financiële middelen nodig. Een bedrag uit het Salland Innovatiebudget kan daar een mooie bijdrage aan leveren!

FC Zutphen

Vrij toegankelijk pannaveld

Plezier delen: FC Zutphen wil graag een pannaveld realiseren dat vrij toegankelijk is en dat altijd te gebruiken is door uiteraard al haar leden, maar ook door scholen, wijkbewoners en andere doelgroepen zoals Torenstad Go Walking Football. Een pannaveld voor jong en oud, zorgt voor plezier, beweging en verbinding. FC Zutphen ziet het pannaveld als waardevolle toevoeging voor de club en de omgeving. 

VV Eendracht Arnhem

Outdoor fitnesstoestel

De voetbalvereniging in de wijk Presikhaaf wil graag een outdoor fitnesstoestel realiseren, dat vrij toegankelijk zal zijn voor de leden, wijkbewoners, de nieuwe buren uit de Oekraïne en natuurlijk voor het G-team. Op deze manier kan de vereniging heel laagdrempelig extra sportfaciliteiten aanbieden en brengt het meer verbinding in de wijk!