• Home
  • Doet u mee met de bootcamplessen?


Bootcamp met Reggy

 

Wij hebben 'onze' bootcampinstructeur Reggy (van Fourprojects) gevraagd om jullie in de coronaperiode fit te houden. Hij heeft 5 weken lang bootcamps verzorgd, die wij deelden op Facebook. Wij hebben de trainingen verzameld op deze pagina, zodat u ze altijd nog een keer kunt doen.

Declareren kan op verschillende manieren
Gele hoekvlag

Week 1

 

In de eerste training pakt Reggy er een pakje kaarten bij.

Week 2

 

Voor de eerste training van deze week heeft u een klein kussen en een rugzak met gewicht nodig. In training 3 leert Reggy u boksen.

Week 3

 

Ook voor de trainingen van deze week heeft u wat extra's nodig. Voor training 4 mag u 2 flesjes klaar zetten (of iets anders kleins). Training 5 is een dobbelspel. U mag zelf 2 dobbelstenen pakken en uw training bij elkaar dobbelen. Heeft u die niet? Doet u dan lekker mee met Reggy.

Week 4

 

In training 6 doet u veel leuke krachtoefeningen. Benodigdheden: een stoel en een kettlebel of zware tas. Training 7 is een spelletje 'steen-papier-schaar'. Kunt u winnen van Reggy? (Zet ook hiervoor vast een kettlebell of een zware tas klaar)

Week 5

 

Dit is al weer de laatste week in de bootcampreeks. In training 8 doet u in 4 rondes verschillende oefeningen. 

Nooit meer wat missen?

 

Wij organiseren regelmatig leuke gratis acties die we exclusief aanbieden aan onze verzekerden:

 

  • Een schaatsclinic met Carlijn Achtereekte;
  • Een lezing van Angela Maas over hartproblemen bij vrouwen;
  • Ook werken we veel samen met andere organisaties (bijvoorbeeld het Deventer Ziekenhuis) om exclusieve activiteiten aan te bieden aan u, als verzekerde.

 

Wilt u hier niets van missen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief. U kunt zich hier heel gemakkelijk voor aanmelden in Mijn Salland: 

 

  1. Log in en ga naar de pagina 'Persoonlijke gegevens'.
  2. Geef uw e-mailadres door of bevestig/wijzig het e-mailadres dat er al staat.
  3. Vink aan dat u onze nieuwsbrief wilt ontvangen.
  4. Wilt u ook al onze andere post digitaal ontvangen (polissen, facturen, declaratieoverzichten etc.)? Dan kunt u dat daar ook aangeven.