• Home
  • Doet u mee met de bootcamplessen?


Bootcamp met Reggy

 

Wij hebben 'onze' bootcampinstructeur Reggy (van Fourprojects) gevraagd om jullie in de coronaperiode fit te houden. Hij heeft 5 weken lang 2 bootcamps per week verzorgd, die wij deelden op Facebook. Wij hebben de trainingen verzameld op deze pagina, zodat u ze altijd nog een keer kunt doen.

Declareren kan op verschillende manieren
Gele hoekvlag

Week 1

 

Training 1 is een leuke combinatie van kracht en cardio, en in training 2 pakt Reggy er een pakje kaarten bij.

Week 2

 

Voor de eerste training van deze week (nummer 3 in de reeks) heeft u een klein kussen en een rugzak met gewicht nodig. In training 4 leert Reggy u boksen.

Week 3

 

Ook voor de trainingen van deze week heeft u wat extra's nodig. Voor training 5 mag u 2 flesjes klaar zetten (of iets anders kleins). Training 6 is een dobbelspel. U mag zelf 2 dobbelstenen pakken en uw training bij elkaar dobbelen. Heeft u die niet? Doet u dan lekker mee met Reggy.

Week 4

 

In training 7 doet u veel leuke krachtoefeningen. Benodigdheden: een stoel en een kettlebel of zware tas. Training 8 is een spelletje 'steen-papier-schaar'. Kunt u winnen van Reggy? (Zet ook hiervoor vast een kettlebell of een zware tas klaar)

Week 5

 

Dit is al weer de laatste week in de bootcampreeks. In training 9 doet u in 4 rondes verschillende oefeningen. Training 10 komt ook op deze pagina zodra deze beschikbaar is.

Nooit meer wat missen?

 

Wij organiseren regelmatig leuke gratis acties die we exclusief aanbieden aan onze verzekerden:

 

  • Een schaatsclinic met Carlijn Achtereekte;
  • Een lezing van Angela Maas over hartproblemen bij vrouwen;
  • Ook werken we veel samen met andere organisaties (bijvoorbeeld het Deventer Ziekenhuis) om exclusieve activiteiten aan te bieden aan u, als verzekerde.

 

Wilt u hier niets van missen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief. U kunt zich hier heel gemakkelijk voor aanmelden in Mijn Salland: 

 

  1. Log in en ga naar de pagina 'Persoonlijke gegevens'.
  2. Geef uw e-mailadres door of bevestig/wijzig het e-mailadres dat er al staat.
  3. Vink aan dat u onze nieuwsbrief wilt ontvangen.
  4. Wilt u ook al onze andere post digitaal ontvangen (polissen, facturen, declaratieoverzichten etc.)? Dan kunt u dat daar ook aangeven.