Inloggen op Mijn Salland

Mijn Salland is een beveiligd deel van onze website. U hoeft zich niet aan te melden voor Mijn Salland. Inloggen doet u eenvoudig met uw DigiD.

 

Inloggen Mijn Salland

Heeft u nog geen DigiD? U kunt zelf uw DigiD aanvragen op de DigiD website.

Problemen met inloggen?

Uw gegevens moeten goed beveiligd zijn. Met een verouderd computersysteem kunt u Mijn Salland mogelijk niet bezoeken. Op de logius website kunt u controleren of uw computer geschikt is. Logius is onderdeel van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Controleer uw computer.

In 2014 worden alle verzekeraars verplicht om een extra controle bij inloggen uit te voeren. Dit om uw gegevens nog beter te beschermen. Dat gebeurt door een SMS-code te sturen naar uw telefoonnummer. Is uw telefoonnummer bij DigiD niet bekend? Dan kunt u niet inloggen. Op de website van DigiD kunt u uw telefoonnummer doorgeven.


Is het probleem hiermee niet opgelost of heeft u andere problemen met inloggen? Kijk bij de veelgestelde vragen over Mijn Salland.

Uw zorgverzekering eenvoudig wijzigen

Wilt u uw pakket aanpassen dan kunt u dat ook via ons online wijzigformulier doen. Vul uw gegevens in en wijzig in een paar minuten uw zorgverzekering bij Salland.

Wijzig uw zorgverzekering

Over DigiD

 

DigiD staat voor Digitale Identiteit; het is een gemeenschappelijk systeem waarmee de overheid op 

internet uw identiteit kan verifiëren. U kunt zelf uw DigiD aanvragen op www.digid.nl. Met uw DigiD kunt u bij steeds meer overheidsinstellingen op internet terecht.